Cluster

Ondersteuning die het verschil maakt, in het hartje van Oostende

vzw ADL Cluster Oostende is een erkende en gesubsidieerde vergunde zorgaanbieder die gespecialiseerd is in het bieden van ondersteuning aan personen met een handicap.

Onze toegewijde ADL-assistenten, die professioneel zijn opgeleid, staan 24/24u paraat om dagelijkse assistentie te verlenen aan de gebruikers. Zij bieden de benodigde ondersteuning bij de activiteiten van het dagelijks leven.

Wij streven ernaar om de behoeften en verwachtingen van onze gebruikers zo goed mogelijk af te stemmen op de mogelijkheden van onze organisatie en onze ADL-assistenten. Wij luisteren voortdurend naar de noden van onze gebruikers en passen onze organisatie permanent aan om aan deze behoeften tegemoet te komen.

Dit doen wij altijd met respect voor de eigenheid van elke individuele gebruiker. Wij geloven sterk in open communicatie en betrokkenheid, en creëren een sfeer waarin iedereen zich gehoord en gewaardeerd voelt.

flats

Cluster maakt deel uit van Squatina

298
Bewoners
255
Medewerkers
81
Vrijwilligers
63
Stagiairs

adl cluster & vti oostende vieren inspirerende samenwerking

adl Cluster en VTI Oostende kijken trots terug op een prachtig traject van samenwerking dat een mooie transformatie heeft gebracht in het ADL Cluster Oostende. Deze gezamenlijke inspanning benadrukt het belang van inclusie, maatschappelijke betrokkenheid en levensvreugde in het hart van onze badstad.

lees meer alle berichten

Squatina gaat voor kleur en het mix and match aanbod in werkkledij!

Squatina gaat voor kleur en het mix and match aanbod in werkkledij!

Het zat er al een tijdje aan te komen… De werkkledij binnen Squatina is aan vervanging toe!

Werkkledij

Onze werkkledij moet comfortabel zijn, goed gewassen kunnen worden en last but not least: de waarden van onze huizen uitstralen.
De visie van Squatina is om die huiselijkheid te verhogen.

lees meer alle berichten